Salată Mexicană De Fasole Picantă

Salată Mexicană De Fasole Picantă
Salata de fasole picantă mexicană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 323 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Încercați Salată de fasole neagră și porumb - salată mexicană picantă / Garnitură, Supă Picantă De Fasole Roșie Mexicană, și Supă de fasole neagră și porumb + Quesadillas picante mexicane cu trei brânzeturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fasolea, ardeiul gras, porumbul congelat și ceapa roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Porumb CongelatPorumb Congelat
Ceapă RoșieCeapă Roșie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, oțet de vin roșu, suc de lămâie, suc de lămâie, îndulcitor granulat SPLENDA aprox., sare, usturoi, coriandru, chimen și piper negru. Condimentează după gust cu sos fierbinte și pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ulei De MăslineUlei De Măsline
îndulcitorîndulcitor
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SplendaSplenda
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă sos de ulei de măsline peste legume; se amestecă bine. Se răcește bine și se servește rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista