Salată mediteraneană tocată cu roșii, ardei, Feta și busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata mediteraneană tocată cu roșii, ardei, Feta și busuioc. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 198 de fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Salată mediteraneană tocată de pui cu vinetă Feta, Salată tocată de inspirație mediteraneană cu creveți și brânză Feta, și Salată mediteraneană tocată de pui cu sos cremos de mărar feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa într-un castron mic și acoperiți cu apă rece. Pune deoparte.
Combinați roșiile și ardeii într-o strecurătoare așezată peste un bol și condimentați cu 1/2 linguriță sare kosher și câteva macină piper negru. Se lasă să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute. Ar trebui să ajungeți cu aproximativ 2 linguri de suc în castron. Dacă se colectează excesul de suc, aruncați toate, cu excepția a 2 linguri.
Adăugați muștar și oțet în sucurile de legume. Bateți încet uleiul de măsline.
Adăugați roșii, ardei, brânză, ceapă scursă și busuioc în castron și aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.