Salată marinată de somon sălbatic din Alaska și Avocado cu Nasturel

Salata marinată de somon sălbatic din Alaska și Avocado cu Năsturel este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 667 calorii. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, oțet de cidru, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma avocado hass, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Ciocolată Cu Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Salată Crocantă De Somon Sălbatic Din Alaska, Somon sălbatic din Alaska cu sos de zmeură Chipotle și salată de Mango, și Ți-e foame? Torturi sălbatice de somon roz din Alaska cu salată picantă de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare amestecați muștarul dijon și oțetul împreună până se încorporează bine. Adăugați încet uleiul într-un flux constant, amestecând constant. Un pansament gros cremos, complet emulsionat este scopul tău.
Adăugați câte un vârf de sare și piper.
Așezați cuburile de somon în vasul mare cu vinaigreta de muștar. Aruncați pentru a acoperi; acoperiți și refrigerați 4 până la 8 ore, aruncându-le din când în când pentru a asigura chiar marinarea.Chiar înainte de servire. Feliați avocado în jumătate și îndepărtați gropile. Folosiți un baller de pepene galben pentru a face cât mai multe bile frumos formate, așezându-le într-un castron mediu în timp ce lucrați.
Turnați sucul de lămâie peste ele pentru a nu le decolora. Aruncați ușor pentru a combina.Plăcuți fiecare salată individual împărțind uniform năsturelul și coriandrul între fiecare farfurie.
Scurgeți somonul și avocado, aruncând lichidul. Împărțiți somonul și avocado între farfurii. Lichidul care se agață de ele ar trebui să fie suficient de pansament. Dar o vinaigretă simplă ar putea fi adăugată dacă doriți.
Garnisiți fiecare cu semințe întregi de muștar și arpagic tocat. Condimentați după gust cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.