Salată Italiană De Pui La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați salata italiană de pui la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 447 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână pâine, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Pui Italiană La Grătar, Salată de pâine italiană la grătar cu pui de busuioc de roșii, și Salată Italiană De Paste De Legume La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați primele șase ingrediente; se agită bine.
Îndepărtați 1 lingură de amestec de oțet; periați peste pui. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute. Puneți deoparte amestecul de oțet rămas.
Înveliți grătarul cu spray de gătit înainte de a începe grătarul. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 <url>.
Periați feliile de pâine cu 1 lingură de amestec de oțet rezervat. Pâine la grătar, neacoperită, la foc mediu timp de 2 minute pe fiecare parte sau până la prăjire. Feliați puiul și tăiați pâinea în cuburi; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați romaine, roșii, fasole, busuioc și cuburi de pâine.
Stropiți cu amestecul de oțet rămas; aruncați pentru a acoperi. Aranjați pe farfurii de salată. Sus cu pui.