Salată Italiană De Portocale
Reteta salata italiana de portocale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, FODMAP prietenos și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 220 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper proaspăt măcinat, portocale, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 83%. Rețete similare sunt Salată Italiană De Portocale, Tort cu strat de șifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, și Tort Portocaliu Italian.
Instrucțiuni
Tăiați coaja și membrana albă din portocale și aruncați. Tăiați subțire fructele în cruce.
Aliniați plăcile de salată cu frunze de salată și aranjați felii de portocale deasupra.
Presărați fructele cu zahăr.
Stropiți ulei de măsline peste salate.
Adăugați sare și piper după gust.