Salată Italiană De Portocale

Salată Italiană De Portocale
Reteta salata italiana de portocale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, FODMAP prietenos și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 220 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper proaspăt măcinat, portocale, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 83%. Rețete similare sunt Salată Italiană De Portocale, Tort cu strat de șifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, și Tort Portocaliu Italian.

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja și membrana albă din portocale și aruncați. Tăiați subțire fructele în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2
Aliniați plăcile de salată cu frunze de salată și aranjați felii de portocale deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
3
Presărați fructele cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Stropiți ulei de măsline peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista