Salată israeliană de cuscus cu boia afumată

Salată israeliană de cuscus cu boia afumată
Salata israeliană de cuscus cu boia afumată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă vegană servește 6 și costă $2.46 pe portie. O porție conține 457 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime. 1021 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, piper, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată israeliană de cuscus cu boia afumată, Cârnați De Curcan Afumați Și Tigaie Cu Cuscus Israelian, și Salată De Cuscus Israeliană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți uleiul, oțetul, boiaua, sarea și piperul într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o cratiță mare. Gatiti cuscusul, amestecand frecvent, pana devine auriu, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 2 căni de apă și sarea și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până când cuscusul este doar fraged și lichidul este absorbit, 9 până la 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
SareSare
3
Se amestecă împreună spanacul, roșiile, brânza, ardeii, pătrunjelul, migdalele și menta într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați cuscusul și pansamentul. Aruncați până când toate ingredientele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
5
Transferați într-un castron mare de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Ingrediente

4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de spanac ambalate pentru bebeluși, tocate grosierfrunze de spanac ambalate pentru bebeluși, tocate grosier2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriuncii (aproximativ feta, maruntita grosier sau tocat în bucăți de 1/2-inchuncii (aproximativ feta, maruntita grosier sau tocat în bucăți de 1/2-inch1(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri12 uncii roșii de struguri, roșii cherry sau roșii de moștenire pentru copii de culori asortate, înjumătățite (aproximativ12 uncii roșii de struguri, roșii cherry sau roșii de moștenire pentru copii de culori asortate, înjumătățite (aproximativ227Nuci de orice fel (tocate)1/3 căni cuscus israelian, uneori numit cuscus perlat sau maftoul1/3 căni cuscus israelian, uneori numit cuscus perlat sau maftoul1(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare11 kilogram de dovlecel,cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei gras roșu, scurs și tocat grosierardei gras roșu, scurs și tocat grosier796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimigdale sfărâmate, prăjitemigdale sfărâmate, prăjite2(poate fi sau trece)1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute2(iarnă)oțet balsamic alboțet balsamic alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista