Salată Grecească De Kale

Salată Grecească De Kale
Salata grecească de Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 381 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, piper, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată De Varză În Stil Grecesc, Salată De Kale Grecească Cu Trei Fasole, și Salată Grecească De Varză Tocată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți frunzele de kale până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Transferați kale pe un prosop de bucătărie curat și strângeți-l uscat. Pufați frunzele, tocați-le grosolan și transferați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Periați ambele părți ale pâinii pita cu ulei de măsline și coaceți timp de aproximativ 8 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tăiați pita în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
7
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de ulei de măsline cu sucul de lămâie și ardeiul roșu zdrobit și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați roșiile de struguri, măslinele și feta mărunțită în varză și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
KaleKale
9
Adăugați pansamentul și aruncați pentru a acoperi.
10
Serviți salata de kale cu pene de pita prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista