Salată Fusilli cu pui la grătar și dovlecei

Salata Fusilli cu pui la grătar și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 434 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,27 USD pe porție. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este minunat. Încercați Salată Fusilli cu pui la grătar și dovlecei, Salată de pui, dovlecei și Quinoa la grătar, și Zucchini Fusilli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți fusilli, amestecând ocazional, până la al dente.
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Între timp, periați părțile tăiate ale dovlecelului cu 1 lingură de suc de lămâie și condimentați cu sare și piper. Grătați dovleceii, tăiați cu fața în jos, la foc mediu-fierbinte până se carbonizează ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți dovleceii și mutați-i pe părțile laterale ale grătarului.
Periați pieptul de pui cu 2 lingurițe de ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper. Puneți pieptul de pui în centrul grătarului și grătiți până la fiert, rotind o dată, aproximativ 10 minute.
Transferați puiul și dovlecelul într-un platou și lăsați să stea 5 minute.
Într-un castron mic, combinați hamsiile tocate foarte fin, usturoiul tocat și restul de 2 linguri fiecare de suc de lămâie și ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Tăiați puiul și dovlecelul în bucăți de mușcătură și adăugați-le la fusilli.
Adăugați ardeiul roșu și pansamentul de hamsii și aruncați bine.
Presărați busuiocul deasupra, condimentați cu sare și piper, aruncați din nou și serviți.
Note: o porție de 463 de calorii, 3 grăsimi totale gm, 8 grăsimi saturate gm, 43 carbohidrați gm.