Salata franceză de fasole verde ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Burger Francez De Ton Cu Salată De Fasole Verde, Salată De Fasole Franceză Cu Tarhon Și Boabe De Piper Verde, și Salată de fasole verde, orez roșu și migdale din cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați șalota, oțetul și usturoiul într-un castron mare, nereactiv și lăsați să stea 15 minute. Între timp, aduceți o cratiță mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare. De asemenea, pregătiți fasolea tăind capătul tulpinii de pe fiecare, lăsând coada wispy aprinsă.Când amestecul de șalotă este gata, adăugați muștarul și sarea și piperul măsurate și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Șoptind constant, adăugați uleiul într-un flux lent și constant. Se amestecă caperele. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar; pus deoparte.Când apa a ajuns la fierbere, adăugați fasolea tăiată și gătiți până când este crocantă, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se scurge bine într-o strecurătoare și se adaugă imediat la pansament. Folosind clești, aruncați până când este bine acoperit, apoi transferați într-un vas plat de servire. Lingurați pansamentul rămas deasupra și presărați fasolea cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită