Salată Franceză De Fasole Verde

Salata franceză de fasole verde ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Burger Francez De Ton Cu Salată De Fasole Verde, Salată De Fasole Franceză Cu Tarhon Și Boabe De Piper Verde, și Salată de fasole verde, orez roșu și migdale din cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați șalota, oțetul și usturoiul într-un castron mare, nereactiv și lăsați să stea 15 minute. Între timp, aduceți o cratiță mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare. De asemenea, pregătiți fasolea tăind capătul tulpinii de pe fiecare, lăsând coada wispy aprinsă.Când amestecul de șalotă este gata, adăugați muștarul și sarea și piperul măsurate și bateți până se combină.
Șoptind constant, adăugați uleiul într-un flux lent și constant. Se amestecă caperele. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar; pus deoparte.Când apa a ajuns la fierbere, adăugați fasolea tăiată și gătiți până când este crocantă, aproximativ 3 până la 4 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare și se adaugă imediat la pansament. Folosind clești, aruncați până când este bine acoperit, apoi transferați într-un vas plat de servire. Lingurați pansamentul rămas deasupra și presărați fasolea cu pătrunjelul.
Se servește cald sau la temperatura camerei.