Salată Franceză De Cartofi
Salata de cartofi franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 202 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână capere, ceapă verde, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Franceză De Cartofi, Salată Franceză De Cartofi, și Salată Franceză De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 35 de minute.
Scurgere. Întoarceți cartofii în oală.
Puneți oala la foc mic până când lichidul din cartofi se evaporă, aproximativ 2 minute.
Tăiați cartofii calzi în felii groase de 1/3 inch.
Adăugați la pansament. Aruncați ușor pentru a acoperi.
Lăsați să stea cel puțin 1 oră la temperatura camerei. Aruncați din nou și serviți.