Salată festivă de jeleu de afine-ananas
Rețeta festivă de afine-ananas JELL-O salată ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 5 ore și 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 55 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână sos de afine cu fructe de pădure, nuci de jardiniere, gelatină cu aromă de căpșuni jell-o și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumn festiv de ananas de afine (și inel de gheață), Bile festive de popcorn JELL-O, și Bile festive de popcorn JELL-O pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând suc.
Scoateți 1 Lingură. ananas; pus deoparte.
Adăugați suficientă apă rece în sucul de ananas rezervat pentru a măsura 3 căni; se toarnă în cratiță. Aduceți la fierbere.
Se adaugă la amestecurile de gelatină uscată într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă sosul de afine. Se da la frigider 1-1/2 ore sau pana se ingroasa usor.
Se amestecă ananasul rămas, perele și nucile.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu ananas rezervat chiar înainte de servire.