Salată festivă de jeleu de afine-ananas

Salată festivă de jeleu de afine-ananas
Rețeta festivă de afine-ananas JELL-O salată ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 5 ore și 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 55 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână sos de afine cu fructe de pădure, nuci de jardiniere, gelatină cu aromă de căpșuni jell-o și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumn festiv de ananas de afine (și inel de gheață), Bile festive de popcorn JELL-O, și Bile festive de popcorn JELL-O pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ananasul, rezervând suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SucSuc
2
Scoateți 1 Lingură. ananas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
3
Adăugați suficientă apă rece în sucul de ananas rezervat pentru a măsura 3 căni; se toarnă în cratiță. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se adaugă la amestecurile de gelatină uscată într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă sosul de afine. Se da la frigider 1-1/2 ore sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă ananasul rămas, perele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
PerePere
NuciNuci
6
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu ananas rezervat chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista