Salată Farro de ceapă, Feta și ardei gras

Salata Farro de ceapă, Feta și ardei gras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei gras portocaliu, ulei de măsline, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tortilla spaniolă la cuptor cu cartofi, ardei gras, ceapă, Kale, roșii și Feta, Salată de orzo Macrina cu castraveți, ardei gras, busuioc și Feta, și Salată De Ardei Gras, Porumb Și Ceapă Roșie La Grătar Cu Brânză Albastră Vi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți farro conform instrucțiunilor.
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ardeiul gras în tigaie; saut 2 minute.
Adăugați farro gătit, ceapă și ardei gras în vinetă; aruncați pentru a acoperi. Îndoiți brânza feta.