Salată Farro cu vinete la grătar, roșii și ceapă

Salată Farro cu vinete la grătar, roșii și ceapă
Salata Farro cu vinete la grătar, roșii și ceapă este o vegan felul principal. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 757 calorii, 12g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți oțet balsamic, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Salată Farro cu roșii și dovlecei la grătar, Salată de friptură la grătar cu roșii și vinete, și Salată de friptură la grătar cu roșii și vinete pentru doi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti farro intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge bine și se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Grătar de căldură la mare. În timp ce farro gătește, periați vinetele și feliile de ceapă cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
FarroFarro
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți din grătar și tăiați în zaruri de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Adăugați vinetele și ceapa la farro împreună cu roșiile și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
FarroFarro
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
7
Se toarnă oțet de Sherry peste amestecul farro și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
FarroFarro
8
Garnisiți cu mărar suplimentar. Cel mai bine servit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
9
Bateți împreună șalotul, oțetul, muștarul, sarea, piperul și mărarul într-un bol mic. Se amestecă încet în ulei până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista