Salată de țelină cu nuci, curmale și Pecorino
Salata de țelină cu nuci, curmale și Pecorino este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 188 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați țelină, brânză pecorino, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Salată Verde De Mere Și Țelină Cu Pecorino Tânăr, Nuci Și M, Salată De Boabe De Grâu Cu Nuci, Curmale Și Țelină, și Salată de țelină cu curmale, migdale și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile într-o farfurie de plăcintă și prăjiți aproximativ 8 minute, până când sunt ușor aurii și parfumate.
Se lasă să se răcească complet, apoi se toacă grosier.
Într-un castron mic, combinați șalota cu oțetul de sherry.
Bateți ambele uleiuri și condimentați cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați nucile prăjite, țelina, curmalele și pecorino.
Adăugați pansamentul și aruncați.