Salată de vită și tăiței de soia-ghimbir cu sos de arahide
Soia-ghimbir carne de vită și salată de tăiței cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 626 calorii, 43G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, friptură de vârf, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Salată de tăiței Soba cu sos de arahide cu ghimbir, Salată de tăiței de vită cu sos de ghimbir cu tulpină, și Salate Serioase: salată Asiatică de tăiței de pui cu sos de ghimbir-arahide.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 1/4 cești de apă clocotită și pungi de ceai și abrupte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De Ceai
Apă
2
Puneți untul de arahide într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați 3/4 cană de ceai, sos de soia, suc de lămâie și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Piper Cayenne Măcinat
Ceai
4
Bateți pansamentul pentru a se amesteca bine. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se amestecă în năsturel și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nasturel
Mentă
1
Combinați sosul de soia, oțetul, ghimbirul, mierea, ardeiul roșu zdrobit și chimenul într-un castron mare; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sos De Soia
Oțet
Ghimbir
Chimen
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați carne de vită și aruncați pentru a acoperi. Marinați la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
1
Gatiti linguina in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere. Clătiți cu apă rece; scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Transferați linguina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă în ulei de susan. Folosind curățător de legume, tăiați jumătățile de castraveți pe lungime în panglici lungi subțiri; aranjați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Legume
Castravete
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Prosoape De Hârtie
5
Scurgeți marinada din carne de vită în cratiță medie; se fierbe 2 minute la foc mare. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Încălziți tigaia pentru grătar sau tigaia mare din fontă cu crestături la foc mare 4 minute. Lucrând în loturi, grătați carnea de vită până când se rumenesc afară, dar rar în interior, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Tigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați carnea de vită în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați castraveți, ceapă verde și marinată răcită în linguine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Castravete
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Marinada
9
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Condimentează salata cu sare și piper. Aranjați menta și năsturelul în jurul marginii platoului mare. Salată de tăiței Mound în centru; se acoperă cu carne de vită.