Salată De Vinete Prăjită Din Africa De Sud

Salată De Vinete Prăjită Din Africa De Sud
Salata de vinete prăjită din Africa de Sud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 309 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de sare, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Salată de sfeclă și ceapă din Africa de Sud, Salată de curmale și ceapă din Africa de Sud, și Budinca Din Africa De Sud.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beaumont Pinotage. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
Stilul lui Beaumont reflectă climatul mai rece al regiunii râului Bot. Fructe proaspete de fructe de pădure roșii, cu un corp mediu delicios de băut și taninuri bine integrate.Se potrivește foarte bine cu bobotie, vânat și curry, coaste de rezervă și friptură de piper sau încercați snoek și gem de struguri.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate49
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista