Salata de vinete cu năut și Fetan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 159 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Martha Stewart are 21 de fani. Un amestec de brânză feta, ulei de măsline, vinete prăjite de bază și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca garnitură. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată de vinete și dovlecei la grătar cu Feta, năut și mentă, Friptură de vinete cu năut, ardei roșii prăjiți, brânză Feta și măsline negre, și Salată De Sardină Cu Năut Și Feta.