Salată de varză, pere și afine
Salata de Kale, pere și afine este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână afine, semințe de floarea soarelui, suc de lămâie stors și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Kale Afine Pere Smoothie Verde, Salată de varză de nucă de afine cu vinetă de afine, și Salată coreeană Bulgogi și varză de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Salată de varză, pere și afine
Ingrediente1 / 3 cană nuci de pin crude sau semințe de floarea soarelui crude nesărate 1 buchet (aproximativ 10 oz.) kale3 linguri ulei de măsline3 linguri suc de lămâie proaspăt stoars1 pere bartlett roșii tăiate cubulețe în cuburi de 1/2 inch1 / 3 cană afine îndulcite uscate1 / 4 lingurițe sare sau mai mult după gust