Salată De Varză De Ghimbir

Salată De Varză De Ghimbir
Ginger Coleslaw este un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian garnitură. O porție conține 419 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcovi, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Ghimbir și mărar salată de varză, Salată De Varză Cu Susan Și Ghimbir, și Salată de varză cu susan și ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați varza roșie în apă rece pentru a îndepărta vopseaua albastră. Aruncați toate ingredientele împreună și lăsați să stea, la frigider timp de 1 până la 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză RoșieVarză Roșie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista