Salată De Varză Baja

Baja varza Slaw ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 38 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de varză, sos jalape aproxumroo tabasco, maioneză obișnuită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată De Varză Baja, Vineri Seara! Taco de pește Baja cu salată de varză crocantă, și Baja Chicken & Slaw Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți frunzele exterioare ale varzei.
Tăiați o pană în formă de V în jurul miezului interior dur și îndepărtați miezul și aruncați-l. Înjumătățiți varza pentru a face 2 sferturi de secțiuni. Cu un cuțit mare și ascuțit, tăiați fiecare secțiune transversal într-o julienne subțire (aproximativ 1/8 inch grosime) sau julienne cu o mandolină japoneză de mână.
Transferați varza julienned într-un castron mare. Într-un castron, amestecați maioneza, sucul de lămâie și Tabasco. Aruncați amestecul de maioneză cu varza, dați-l la frigider și folosiți-l în câteva ore.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Tacos de Mark Miller cu Benjamin Hargett și Jane Horn. Copyright 2009 de Mark Miller cu Benjamin Hargett și Jane Horn. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Mark Miller este renumitul bucătar-fondator al Coyote Cafe din Santa Fe, New Mexico. A început și a deținut treisprezece restaurante diferite pe trei continente din 1979 până în 200
Este autorul a zece cărți cu aproape 1 milion de exemplare tipărite, inclusiv Tacos, The Great Chile Book, The Great Salsa Book și Coyote Cafe. Mark lucrează în prezent în consultanță culinară Internațională și locuiește în Santa Fe, New Mexico.Benjamin Hargett este un bucătar iubitor de călătorii care a gătit în Europa, Carribean, Mexic și Statele Unite, unde a lucrat cu Mark Miller la Coyote Caf.