Salată De Ton Din Orientul Mijlociu

Salată De Ton Din Orientul Mijlociu
Salata de ton din Orientul Mijlociu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 3 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 197 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Dacă aveți la îndemână iaurt fără grăsimi, tahini, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până iaurt simplu degresat ai putea urma acest curs principal cu Iaurt De Var ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Salată De Ton Din Orientul Mijlociu, Pitas De Salată De Ton Din Orientul Mijlociu, și Salată Din Orientul Mijlociu.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista