Salată De Taco Surprinzător De Superbă În Timpul Săptămânii

Salată De Taco Surprinzător De Superbă În Timpul Săptămânii
Reteta surprinzator de Superba salata de Taco Weeknight este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 1232 calorii, 90g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.74 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână salsa, chipsuri de tortilla, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Taco În Timpul Săptămânii, Supă De Taco În Timpul Săptămânii, și Salată Superbă De Pui Lite pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista