Salată De Sud-Vest De Vită Cajun

Salată De Sud-Vest De Vită Cajun
Salata Cajun Beef Southwestern este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 575 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 5,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână spanac pentru copii, gorgonzola, smochine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 8 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de vită sud-vestică cu sos de tei Chile, Carne de vită măcinată cu aromă de sud-vest sau curcan pentru Tacos și salată, și Carne de vită măcinată cu aromă de sud-vest sau curcan pentru Tacos și salată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Apăsați 1 lingură Cajun condimentând uniform pe fripturile de vită. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați smochinele, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt metalică cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți în 350 de grade F cuptor 25 până la 35 de minute sau până când este foarte moale și începe să se caramelizeze. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, coaja de grătar și stoarceți sucul de la 1 portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Combinați 1/4 cană suc de portocale, coajă de portocală, ulei și 1-1/2 lingurițe condimente Cajun într-un castron mic. Pune deoparte. Cojiți și tăiați segmente din cele 2 portocale rămase. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați fripturile pe grătar peste cărbuni medii, acoperiți cu cenușă. Grătar, acoperit, 7 până la 10 minute (la foc mediu pe grătarul cu gaz preîncălzit, timpii rămân aceiași) pentru coacere medie rară (145 grade F) până la medie (160 grade F), rotind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Tăiați fripturile în felii. Asamblați salata stratificând spanacul, fasolea, ceapa, smochinele, segmentele de portocale și feliile de friptură. Se acoperă cu nuci și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Stropiți cu pansament portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista