Salată De Sud-Vest De Vită Cajun
Salata Cajun Beef Southwestern este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 575 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 5,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână spanac pentru copii, gorgonzola, smochine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 8 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de vită sud-vestică cu sos de tei Chile, Carne de vită măcinată cu aromă de sud-vest sau curcan pentru Tacos și salată, și Carne de vită măcinată cu aromă de sud-vest sau curcan pentru Tacos și salată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Apăsați 1 lingură Cajun condimentând uniform pe fripturile de vită. Acoperiți și refrigerați.
Așezați smochinele, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt metalică cu margini.
Coaceți în 350 de grade F cuptor 25 până la 35 de minute sau până când este foarte moale și începe să se caramelizeze. Pune deoparte.
Între timp, coaja de grătar și stoarceți sucul de la 1 portocaliu.
Combinați 1/4 cană suc de portocale, coajă de portocală, ulei și 1-1/2 lingurițe condimente Cajun într-un castron mic. Pune deoparte. Cojiți și tăiați segmente din cele 2 portocale rămase. Pune deoparte.
Așezați fripturile pe grătar peste cărbuni medii, acoperiți cu cenușă. Grătar, acoperit, 7 până la 10 minute (la foc mediu pe grătarul cu gaz preîncălzit, timpii rămân aceiași) pentru coacere medie rară (145 grade F) până la medie (160 grade F), rotind ocazional.
Tăiați fripturile în felii. Asamblați salata stratificând spanacul, fasolea, ceapa, smochinele, segmentele de portocale și feliile de friptură. Se acoperă cu nuci și brânză.
Stropiți cu pansament portocaliu.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
![Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45]()
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco