Salată de sparanghel și Quinoa la grătar cu brânză de capră și vinetă de măsline negre
Salata de sparanghel și quinoa la grătar cu brânză de capră și vinetă de măsline negre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 940 calorii, 24g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,49 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de măsline nicoise, crenguțe de pătrunjel, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este super. Încercați Salată de Quinoa cu sparanghel, brânză de capră și măsline negre, Roșii, brânză de capră și salată de măsline negre, și Salată Cremoasă De Brânză De Capră Sparanghel Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Grătar de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți sparanghelul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați pe ambele părți până când tocmai ați fiert, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți din grătar și tăiați în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Aduceți la fiert 8 căni de apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați quinoa și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
6
Se scurge și se clătește cu apă rece și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Așezați quinoa într-un bol mediu și adăugați oțet de vin roșu, ulei de măsline, pătrunjel și 1/4 cană de vinetă de măsline. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Așezați pe farfurie și deasupra cu brânză de capră, sparanghel, măsline întregi nicoise, roșii feliate și crengute de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1
Combinați oțetul, muștarul, pudra de chile, măslinele și uleiul de măsline într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch