Salată de sparanghel și Crab
Salata de sparanghel și Crab este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți sulițe de sparanghel, fâșii de slănină, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Crab Și Sparanghel, Salată de sparanghel și crab, și Salată De Sparanghel, Crab Și Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 430 grade F (225 grade C).
Aruncați sparanghelul, roșiile și uleiul de măsline împreună într-un bol până când legumele sunt acoperite uniform; condimentează cu sare și piper.
Se toarnă într-un vas de copt; presărați 1 cățel de usturoi tocat peste amestec.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 9 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 2 inci.
Gătiti slănina într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri de picături de slănină în tigaie.
Adăugați carnea de crab în picăturile de slănină fierbinte și gătiți până se încălzește, 2 până la 3 minute.
Transferați într-un bol mare de amestecare; adăugați sparanghelul, roșiile și inimile de palmier.
Bateți sucul de lămâie, uleiul de măsline și 1 cățel de usturoi tocat împreună într-un bol mic; condimentează cu sare și piper.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
Presărați slănina peste salată chiar înainte de servire.