Salată de sparanghel prăjită cu naut și cartofi

Salata de sparanghel prăjită cu năut și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 344 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Năut Prăjit Și Condimentat Și Cartofi Dulci, Cartofi dulci prăjiți lent cu năut picant de usturoi și sos de brânză albastră, și Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați într-un castron mare de servire împreună cu nautul. În timp ce cartofii se gătesc, întindeți sparanghelul pe o foaie de copt și presărați ceapa peste el. Într-un colț al foii, așezați cățelele de usturoi necojite. Prăjiți până când sparanghelul este fraged, dar încă crocant, aproximativ 15 minute, amestecând o dată după 7 minute.
Scoateți din cuptor. Puneți usturoiul deoparte să se răcească câteva minute și puneți sparanghelul în vasul cu cartofii. Când usturoiul este rece, curățați-l și puneți-l într-un castron mic. Puneți-l bine cu o furculiță; apoi amestecați sosul de salată.
Se toarnă pansamentul peste sparanghel și se amestecă ușor pentru a se combina. Condimentează după gust cu sare și piper.