Salată De Sparanghel Farro

Salată De Sparanghel Farro
Salata de sparanghel Farro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 447 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sparanghel, Halloumi și Farro de naut, Salată Farro Cu Mazăre, Sparanghel Și Feta, și Salată Farro cu mazăre, sparanghel și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 4 căni de apă până la fierbere. Se amestecă farro; reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch, lăsând capetele pline. În tigaie de 10 inci, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați sparanghel și șalotă; gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana la coacerea dorita (unora le place sparanghelul mai fraged, in timp ce altii prefera putin crocant proaspat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Scoateți sparanghelul din tigaie în farfurie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă restul de 2 linguri de ulei, coaja de lămâie și sucul de lămâie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se încălzește la foc mic, răzuind fundul tigaiei cu lingura de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă sare și piper. Puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
7
Scurgeți Faro gătit în strecurătoare sau strecurătoare; clătiți. Într-un castron mare de servire, aruncați faro cu sparanghel, nuci pecan și brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
SparanghelSparanghel
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
BolBol
8
Stropiți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista