Salată De Sparanghel Farro
Salata de sparanghel Farro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 447 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sparanghel, Halloumi și Farro de naut, Salată Farro Cu Mazăre, Sparanghel Și Feta, și Salată Farro cu mazăre, sparanghel și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 4 căni de apă până la fierbere. Se amestecă farro; reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți 20 până la 25 de minute.
Între timp, tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch, lăsând capetele pline. În tigaie de 10 inci, încălziți 2 linguri de ulei.
Adăugați sparanghel și șalotă; gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana la coacerea dorita (unora le place sparanghelul mai fraged, in timp ce altii prefera putin crocant proaspat).
Scoateți sparanghelul din tigaie în farfurie; pune deoparte.
Se amestecă restul de 2 linguri de ulei, coaja de lămâie și sucul de lămâie în tigaie.
Se încălzește la foc mic, răzuind fundul tigaiei cu lingura de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă sare și piper. Puneți sosul deoparte.
Scurgeți Faro gătit în strecurătoare sau strecurătoare; clătiți. Într-un castron mare de servire, aruncați faro cu sparanghel, nuci pecan și brânză feta.