Salată de spanac ofilită cu pansament cald Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de spanac ofilită cu pansament cald Feta. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 313 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin sherry, frunze de spanac, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată de rucola-spanac ofilită cu sos de mere, Salată de spanac ofilită cu sos de pui și muștar cu miere, și Salată de spanac cu pansament cald de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați spanacul într-un castron mare.
Încălziți 2linguri de ulei în tigaie mare și grea la foc mare.
Se adauga ceapa; saut pana se rumeneste si se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Se transferă în castron cu spanac; scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați restul de 3 linguri de ulei și brânză în tigaie. Se amestecă pentru a topi ușor brânza, aproximativ 1 minut. Se amestecă oțetul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se toarnă peste spanac; aruncați pentru a acoperi și ofiliți ușor.
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "