Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de spanac, fructe și Feta. Această rețetă face 15 porții cu 86 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți măsline, căpșuni, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Salată De Fructe Și Feta, și Salată de fructe de iarnă cu Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți sucul de lămâie, uleiul, mierea și piperul cu un tel de sârmă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Aruncați ingredientele rămase într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți cu pansament chiar înainte de servire; aruncați pentru a acoperi.