Salată De Spanac-Căpșuni

Salată De Spanac-Căpșuni
Salata de spanac-căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 114 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână spanac gata de consumat, suc de portocale, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 98%. Rețete similare sunt Salată de spanac cu Avocado de căpșuni cu vinaigretă de căpșuni # SundaySupper, Salată de spanac cu căpșuni cu sos de căpșuni, și Salată de căpșuni cu spanac cu vinetă de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan sau recipient bine acoperit, agitați toate ingredientele pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Curățați jicama, îndepărtând pielea maro și un strat subțire de carne chiar sub piele. Pielea poate fi uneori ușor dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
3
Tăiați aproximativ jumătate din jicama în bastoane de aproximativ 1x 1/4 inch pentru a măsura aproximativ 3/4 cană. Înfășurați jicama rămasă și dați-o la frigider pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Curățați fructele kiwi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
5
Se taie longitudinal în jumătate, apoi se taie felii. Clătiți căpșunile cu apă rece și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Scoateți frunzele și tăiați boabele pe lungime în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
7
Scoateți și aruncați tulpinile din frunzele de spanac. Clătiți frunzele în apă rece. Se scutură excesul de apă și se șterge pentru a se usca cu prosoape de hârtie. Rupeți orice frunze mari în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Într-un bol mare de salată, așezați spanacul, căpșunile, bețișoarele de jicama și feliile de kiwi. Agitați din nou pansamentul pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
JicamaJicama
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă pansamentul peste ingredientele salatei și se aruncă cu 2 linguri mari sau clești de salată. Pentru a menține salata crocantă, serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista