Salată de spanac cu sos de semințe de Mac

Salată de spanac cu sos de semințe de Mac
Salata de spanac cu sos de semințe de Mac ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pe care o căutați. Pentru 1,88 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 266 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos cremos de salată, portocale mandarine, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 83%. Rețete similare sunt Salată De Spanac Cu Sos De Semințe De Mac, Salată de spanac cu sos de semințe de Mac, și Salată de spanac de căpșuni cu sos de semințe de Mac.

Instrucțiuni

1
Faceți pansamentul cu semințe de mac amestecând împreună pansamentul cremos pentru salată, oțet, zahăr și semințe de mac; pune deoparte. Aranjați frunzele de spanac, salata verde mixtă, portocalele, ceapa și migdalele pe farfurii individuale de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Sos De SalatăSos De Salată
SpanacSpanac
Semințe De MacSemințe De Mac
MigdaleMigdale
PortocaliuPortocaliu
OțetOțet
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Stropiți cu sos de semințe de mac pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Cărămidă Și Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay
Cărămidă Și Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista