Salată de spanac cu nectarină de porc la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de spanac de porc la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 467 calorii, 65g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, sos de vinaigretă balsamică, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nectarinele, puteți urma acest fel principal cu Smochine și nectarine coapte peste înghețată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Salată de spanac de porc și nectarină la grătar, Cotlet de porc cu cinci condimente cu salată de nectarină și Rucola la grătar, și Tacos de porc la grătar cu porumb de vară și salsa nectarină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați filetul în jumătate pe orizontală, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschideți plat așa cum ați face o carte.
Periați cu atenție uleiul pe grătar.
Așezați jumătățile de nectarină, tăiați părțile în jos și carnea de porc pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 10 minute, întorcându-vă o dată, până când nectarinele sunt bine încălzite și carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru.
Scoateți nectarinele și carnea de porc de pe grătar. Acoperiți carnea de porc; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați jumătățile de nectarină în felii. Feliați subțire carnea de porc. Într-un castron mare, aruncați ușor spanacul și pansamentul.
Pe fiecare din cele 6 farfurii, împărțiți uniform spanacul, feliile de nectarină, feliile de porc și brânza.
Se presară cu piper, dacă se dorește.