Salată de somon, sparanghel și Orzo cu vinetă de lămâie-mărar

Salata de somon, sparanghel și Orzo cu vinaigretă de lămâie-mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ceapă, file de somon, vinaigretă de lămâie-mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de sparanghel de somon și Orzo cu vinaigretă de mărar de lămâie (cinci ingrediente vineri), Salată de sparanghel și creveți cu vinetă de mărar de lămâie, și Orzo de primăvară cu sparanghel, lămâie și mărar.
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați sparanghel; gatiti 3 minute sau pana cand este crocant.
Scoateți sparanghelul din apă cu clești sau o lingură cu fante, rezervând apă în tigaie. Puneți sparanghelul în apă cu gheață; se scurge și se lasă deoparte.
Întoarceți apa rezervată la fierbere.
Adăugați orzo și gătiți conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime.
În timp ce orzo gătește, presărați fileul uniform cu sare și piper.
Așezați peștele pe o tigaie de broiler căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Folosind 2 furculițe, rupeți peștele în bucăți mari.
Combinați peștele, orzo, sparanghelul, ceapa și Vinaigreta cu mărar de lămâie într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau