Salată de somon poșată cu sfeclă
Salata de somon poșată cu sfeclă este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 257 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, mărar, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Castraveți Cu Somon Poșat, Salată caldă de somon și spanac cu sfeclă prăjită, avocado, fetan și măsline, și Salată de somon braconat cu salată verde și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați somonul într-o tigaie mare și condimentați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați 1/4 cană de oțet de orez și apă pentru a ajunge la jumătatea somonului. Acoperiți și fierbeți la foc mediu până când somonul este opac și începe să se descuameze, 12 până la 15 minute.
Se transferă pe o farfurie și se dă la frigider până se răcește, 15 până la 20 de minute. Folosind o furculiță, fulgați somonul în bucăți de mușcătură. Între timp, într-un castron mic, combinați smântâna, hreanul, restul de 1 lingură de oțet, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. În boluri individuale, combinați năsturelul, somonul și sfecla.
Stropiți cu pansamentul și presărați mărarul. Tehnică: sfecla este delicioasă crudă, dar trebuie feliată foarte subțire. Cea mai ușoară cale este cu o mandolină Japoneză. Puteți face acest lucru și cu un cojitor de legume sau încercați să le radeți pe o răzătoare de cutie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.