Salată de somon cu sos roșu Chile-Caesar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de somon cu pansament roșu Chile-Cezar. Această rețetă face 4 porții cu 225 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, frunze de salată romaină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată Caesar cu pansament roșu din Chile, Salată Caesar cu pansament Chile-Cilantro, și Cina in seara asta: salata de somon tocită cu eșalotă prăjită și sos Chile.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați sucul de lămâie, uleiul, parmezanul, usturoiul, pasta de hamsie, pasta de chili roșu, muștarul și sosul Worcestershire. Puree până la neted. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Aranjați frunzele de salată pe un platou de servire și deasupra cu somon și crutoane.
Se toarnă peste pansament și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.