Salată De Somon
Salata de somon este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 751 calorii, 0g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă de la Simply Recipes are 86 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, tulpini de țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Salată Thailandeză De Somon Pe Bază De Plante (Somon Phla Pla), Salată de somon sărat și roșii cu ceapă (alias somon Lomi Lomi, și Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Rupeți somonul gătit în bucăți de dimensiuni mari și adăugați-l în castron.
Combinați țelina, ceapa roșie, caperele, sucul de lămâie, uleiul de măsline, mărarul proaspăt într-un vas separat. Adăugați ușor amestecul de pansament în vasul de somon, amestecând suficient pentru ca toate bucățile să fie acoperite.
Adăugați o stropire de sare și piper măcinat după gust. Se dă la frigider cel puțin 30 de minute pentru a se răci și pentru a permite aromelor să se amestece.
Se servește cu o felie de lămâie.Pentru cele mai bune rezultate, nu gătiți prea mult somonul!