Salată de slănină, rucola și creveți

Salata de Bacon, rucola și creveți este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 288 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină tăiată în centru, oțet balsamic, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Melasă De Iaurt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola cu creveți glazurați cu miere, înveliți cu slănină, Salată de creveți și Rucola, și Salată de rucola cu slănină și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Adăugați creveți la picături în tigaie; saut 5 minute sau până când este gata. Folosind o lingură cu fante, transferați creveții într-un castron mare.
Adăugați frunze de rucola și roșii cherry înjumătățite la creveți; aruncați ușor.
Combinați iaurtul, oțetul, uleiul și piperul într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Stropiți amestecul de oțet peste amestecul de creveți; aruncați ușor pentru a combina.
Așezați 2 1/4 căni de amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți slănina mărunțită uniform între salate.