Salată de sfeclă și spanac
Ai nevoie de o gustare fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană ? Salata de sfeclă și spanac ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă este pentru 4 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 222 de calorii . Pentru 1,66 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ai la îndemână spanac rupt, sare, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. Această rețetă este apreciată de 51 de gurmanzi și bucătari. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor absolut de 99% , ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Salata de sfeclă baby , Salata de sfeclă și brânză albastră cu dressing de vinegretă de citrice și Salata de sfeclă cu ardei și salată verde .
Instrucțiuni
Puneți sfecla într-o cratiță mare și acoperiți-o cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Răciți; curățați-o de coajă și tăiați-o în fâșii de 0,6 cm.
Într-un castron mic, amestecați oțetul și muștarul până se omogenizează; încorporați treptat uleiul cu un tel.
Adăugați zahărul, sarea și piperul. Într-un bol mare, combinați sfecla roșie, ceapa, menta și 2 linguri de vinegretă. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.
Într-un bol mare de salată, combinați spanacul, feliile de portocală, amestecul de sfeclă roșie și vinegreta rămasă; amestecați. Presărați deasupra zmeură.