Salată de sfeclă și spanac

Salată de sfeclă și spanac
Ai nevoie de o gustare fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană ? Salata de sfeclă și spanac ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă este pentru 4 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 222 de calorii . Pentru 1,66 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ai la îndemână spanac rupt, sare, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. Această rețetă este apreciată de 51 de gurmanzi și bucătari. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor absolut de 99% , ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Salata de sfeclă baby , Salata de sfeclă și brânză albastră cu dressing de vinegretă de citrice și Salata de sfeclă cu ardei și salată verde .

Instrucțiuni

1
Puneți sfecla într-o cratiță mare și acoperiți-o cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Răciți; curățați-o de coajă și tăiați-o în fâșii de 0,6 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Într-un castron mic, amestecați oțetul și muștarul până se omogenizează; încorporați treptat uleiul cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați zahărul, sarea și piperul. Într-un bol mare, combinați sfecla roșie, ceapa, menta și 2 linguri de vinegretă. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Într-un bol mare de salată, combinați spanacul, feliile de portocală, amestecul de sfeclă roșie și vinegreta rămasă; amestecați. Presărați deasupra zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista