Salată de sfeclă și mazăre cu ochi negri

Salată de sfeclă și mazăre cu ochi negri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă și mazăre cu ochi negri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 152 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sfeclă, nuci pecan, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, și Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală mazărea cu ochi negri; așezați într-o cratiță mică. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra mazărelor; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți mazărea și puneți-o într-o cratiță. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra mazării. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scurgere.
5
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (oțet prin sare) într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se fierbe sfecla, acoperită, timp de 25 de minute sau până se termină. Aranjați sfecla pe un platou și acoperiți cu mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Presărați brânză, nuci pecan și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
8
Stropiți vinaigreta peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista