Salată de sfeclă și mazăre cu ochi negri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă și mazăre cu ochi negri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 152 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sfeclă, nuci pecan, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, și Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală mazărea cu ochi negri; așezați într-o cratiță mică. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra mazărelor; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți mazărea și puneți-o într-o cratiță. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra mazării. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (oțet prin sare) într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Se fierbe sfecla, acoperită, timp de 25 de minute sau până se termină. Aranjați sfecla pe un platou și acoperiți cu mazăre.
Presărați brânză, nuci pecan și pătrunjel.
Stropiți vinaigreta peste salată.