Salată de sfeclă și brânză de capră cu fistic
Salata de sfeclă și brânză de capră cu fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 141 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 105 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, fistic, sfeclă aurie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră Cu Fistic, Salată de Quinoan roșu și sfeclă cu brânză de capră și fistic, și Salată prăjită de sfeclă și verdeață cu fistic și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Înfășurați separat sfecla roșie și aurie strâns în straturi duble de folie și prăjiți în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore. Desfaceți sfecla.
În timp ce sfecla se răcește ușor, amestecați șalota, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un jet, amestecând.
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați și aruncați piei. Tăiați separat sfecla roșie și aurie în zaruri de 1/4 inch și puneți-le în boluri separate.
Adăugați 2 1/2 linguri de pansament în fiecare castron și aruncați pentru a acoperi.
Așezați tăietorul de prăjituri în centrul a 1 din 8 farfurii de salată. Puneți o optime de sfeclă roșie în tăietor și împachetați cu vârful degetelor. Zdrobiți 2 lingurițe de brânză de capră deasupra, apoi o optime de sfeclă aurie, împachetându-le. Ridicați ușor tăietorul în sus și departe de stivă. Faceți încă 7 porții în același mod.
Stropiți fiecare farfurie cu 1 linguriță de pansament și împrăștiați cu niște fistic.
Aruncați M-ul cu doar suficient pansament rămas pentru a acoperi și movila ușor deasupra sfeclei.
Sfecla poate fi prăjită și tăiată cubulețe cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. * Salata de sfeclă modelată (fără M.M. - M. M.) poate fi asamblată cu 45 de minute înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei răcoroase.