Salată de sfeclă înăbușită cu vinaigretă de stafide aurii de la ' Indian Cooking desfăcută

Salată de sfeclă înăbușită cu vinaigretă de stafide aurii de la ' Indian Cooking desfăcută
Salata de sfeclă înăbușită cu vinaigretă de stafide aurii de la 'Indian Cooking Unfolded ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 391 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați vinaigreta cu stafide aurii, salată verde, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Ultimate Chicken Curry (Tamatar Murghi) din ' gătitul Indian desfășurat, Poppadums cu ceapă cu vârf de Chile și baie de rodie cu Avocado de la ' gătitul Indian s-a desfășurat, și Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sfecla: răsuciți vârfurile verzi ale sfeclei. Acestea arată foarte asemănător cu frunzele de smog și, cel mai probabil, vor fi nisipoase cu nisip și noroi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Chard ElvețianChard Elvețian
2
Tăiați coastele fragede și frunzele transversal în felii subțiri și așezați-le într-o strecurătoare. Clătiți bine blaturile de sfeclă pentru a le scăpa de Materialul nisipos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Transferați-le într-un filator de salată și rotiți-le uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
4
Curățați sfecla și tăiați-le în cuburi de 1 inch. Clătiți și cuburile în strecurătoare (șuvoiul de apă roșie sânge vă oferă un indiciu despre puterea colorantului natural pe care leguma îl are în dulceața sa zaharoasă). Nu este nevoie să le învârtiți uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Încălziți uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu-mare. Odată ce uleiul pare să strălucească, adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și gătiți până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ghimbirul și ardeii iute și amestecați până când ghimbirul se rumeneste ușor și ardeii iute sunt mult mai înțepători, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
7
Adăugați verdeața de sfeclă, sfecla cubată și sarea și amestecați bine pentru a le acoperi cu semințele de muștar. Lichidul din verdeața de sfeclă va începe să se adune în partea de jos a tigaiei și va fierbe instantaneu, slăbind bucățile lipite de ghimbir și ardei iute, deglazând eficient tigaia și eliberând acele arome în sfeclă. Reduceți căldura la mediu, acoperiți tigaia și gătiți, amestecând ocazional, până când sfecla este fragedă atunci când este străpunsă cu o furculiță, 10 până la 15 minute (sfecla va transpira, eliberând puțin lichid, în care vor fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte (când țineți palma aproape de fundul tigaiei veți simți căldura), de obicei după 2 până la 4 minute, adăugați semințele de chimen și prăjiți-le, agitând tigaia la fiecare câteva secunde, până când încep să crape, devin maro-roșcat și miros de nucă, 30 de secunde până la 1 minut. Transferați imediat semințele de chimen într-un blender sau vor începe să ardă în tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Turnați uleiul și oțetul în blender împreună cu stafidele, coriandrul, ghimbirul și chile întregi și amestecați-le într-un piure neted, maro verzui deschis și dulce, acru, plăcut fierbinte și foarte aromat (credeți-mă, veți lipi un deget în el, gustați-l și mergeți wow!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați salata verde amestecată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă sosul de vinaigretă peste salata verde și se aruncă pentru a acoperi; îmi folosesc mâinile (curate) pentru a face acest lucru. Îngrămădiți salata verde îmbrăcată pe un platou, lingurați sfecla și verdeața încă calde peste ele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista