Salată de sfeclă înăbușită cu vinaigretă de stafide aurii de la ' Indian Cooking desfăcută
Salata de sfeclă înăbușită cu vinaigretă de stafide aurii de la 'Indian Cooking Unfolded ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 391 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați vinaigreta cu stafide aurii, salată verde, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Ultimate Chicken Curry (Tamatar Murghi) din ' gătitul Indian desfășurat, Poppadums cu ceapă cu vârf de Chile și baie de rodie cu Avocado de la ' gătitul Indian s-a desfășurat, și Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți sfecla: răsuciți vârfurile verzi ale sfeclei. Acestea arată foarte asemănător cu frunzele de smog și, cel mai probabil, vor fi nisipoase cu nisip și noroi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Chard Elvețian
2
Tăiați coastele fragede și frunzele transversal în felii subțiri și așezați-le într-o strecurătoare. Clătiți bine blaturile de sfeclă pentru a le scăpa de Materialul nisipos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Transferați-le într-un filator de salată și rotiți-le uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată Spinner
4
Curățați sfecla și tăiați-le în cuburi de 1 inch. Clătiți și cuburile în strecurătoare (șuvoiul de apă roșie sânge vă oferă un indiciu despre puterea colorantului natural pe care leguma îl are în dulceața sa zaharoasă). Nu este nevoie să le învârtiți uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Încălziți uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu-mare. Odată ce uleiul pare să strălucească, adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și gătiți până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ghimbirul și ardeii iute și amestecați până când ghimbirul se rumeneste ușor și ardeii iute sunt mult mai înțepători, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Adăugați verdeața de sfeclă, sfecla cubată și sarea și amestecați bine pentru a le acoperi cu semințele de muștar. Lichidul din verdeața de sfeclă va începe să se adune în partea de jos a tigaiei și va fierbe instantaneu, slăbind bucățile lipite de ghimbir și ardei iute, deglazând eficient tigaia și eliberând acele arome în sfeclă. Reduceți căldura la mediu, acoperiți tigaia și gătiți, amestecând ocazional, până când sfecla este fragedă atunci când este străpunsă cu o furculiță, 10 până la 15 minute (sfecla va transpira, eliberând puțin lichid, în care vor fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Sfeclă Verde
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sifonada De Frunze De Kale
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte (când țineți palma aproape de fundul tigaiei veți simți căldura), de obicei după 2 până la 4 minute, adăugați semințele de chimen și prăjiți-le, agitând tigaia la fiecare câteva secunde, până când încep să crape, devin maro-roșcat și miros de nucă, 30 de secunde până la 1 minut. Transferați imediat semințele de chimen într-un blender sau vor începe să ardă în tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
2
Turnați uleiul și oțetul în blender împreună cu stafidele, coriandrul, ghimbirul și chile întregi și amestecați-le într-un piure neted, maro verzui deschis și dulce, acru, plăcut fierbinte și foarte aromat (credeți-mă, veți lipi un deget în el, gustați-l și mergeți wow!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați salata verde amestecată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde Mixt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă sosul de vinaigretă peste salata verde și se aruncă pentru a acoperi; îmi folosesc mâinile (curate) pentru a face acest lucru. Îngrămădiți salata verde îmbrăcată pe un platou, lingurați sfecla și verdeața încă calde peste ele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.