Salată de sfeclă înăbușită cu vinaigretă de stafide aurii de la ' Indian Cooking desfăcută

Salata de sfeclă înăbușită cu vinaigretă de stafide aurii de la 'Indian Cooking Unfolded ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 391 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați vinaigreta cu stafide aurii, salată verde, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Ultimate Chicken Curry (Tamatar Murghi) din ' gătitul Indian desfășurat, Poppadums cu ceapă cu vârf de Chile și baie de rodie cu Avocado de la ' gătitul Indian s-a desfășurat, și Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sfecla: răsuciți vârfurile verzi ale sfeclei. Acestea arată foarte asemănător cu frunzele de smog și, cel mai probabil, vor fi nisipoase cu nisip și noroi.
Tăiați coastele fragede și frunzele transversal în felii subțiri și așezați-le într-o strecurătoare. Clătiți bine blaturile de sfeclă pentru a le scăpa de Materialul nisipos.
Transferați-le într-un filator de salată și rotiți-le uscate.
Curățați sfecla și tăiați-le în cuburi de 1 inch. Clătiți și cuburile în strecurătoare (șuvoiul de apă roșie sânge vă oferă un indiciu despre puterea colorantului natural pe care leguma îl are în dulceața sa zaharoasă). Nu este nevoie să le învârtiți uscate.
Încălziți uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu-mare. Odată ce uleiul pare să strălucească, adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și gătiți până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ghimbirul și ardeii iute și amestecați până când ghimbirul se rumeneste ușor și ardeii iute sunt mult mai înțepători, 1 până la 2 minute.
Adăugați verdeața de sfeclă, sfecla cubată și sarea și amestecați bine pentru a le acoperi cu semințele de muștar. Lichidul din verdeața de sfeclă va începe să se adune în partea de jos a tigaiei și va fierbe instantaneu, slăbind bucățile lipite de ghimbir și ardei iute, deglazând eficient tigaia și eliberând acele arome în sfeclă. Reduceți căldura la mediu, acoperiți tigaia și gătiți, amestecând ocazional, până când sfecla este fragedă atunci când este străpunsă cu o furculiță, 10 până la 15 minute (sfecla va transpira, eliberând puțin lichid, în care vor fierbe).
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte (când țineți palma aproape de fundul tigaiei veți simți căldura), de obicei după 2 până la 4 minute, adăugați semințele de chimen și prăjiți-le, agitând tigaia la fiecare câteva secunde, până când încep să crape, devin maro-roșcat și miros de nucă, 30 de secunde până la 1 minut. Transferați imediat semințele de chimen într-un blender sau vor începe să ardă în tigaia fierbinte.
Turnați uleiul și oțetul în blender împreună cu stafidele, coriandrul, ghimbirul și chile întregi și amestecați-le într-un piure neted, maro verzui deschis și dulce, acru, plăcut fierbinte și foarte aromat (credeți-mă, veți lipi un deget în el, gustați-l și mergeți wow!).
Așezați salata verde amestecată într-un castron mare.
Se toarnă sosul de vinaigretă peste salata verde și se aruncă pentru a acoperi; îmi folosesc mâinile (curate) pentru a face acest lucru. Îngrămădiți salata verde îmbrăcată pe un platou, lingurați sfecla și verdeața încă calde peste ele și serviți.