Salată De Sfeclă Prăjită Balsamică

Salata de sfeclă prăjită balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 292 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 212 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți sare și piper kosher, brânză de capră, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Salată De Sfeclă Prăjită Cu Vinetă Balsamică De Zmeură, Kale și salată de sfeclă prăjită cu pansament Balsamic de arțar, și Salată prăjită de sfeclă și rucola cu vinetă balsamică de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Înfășurați sfecla individual în folie de aluminiu și așezați-le pe o tigaie. Prăjiți-le timp de 50 de minute până la 1 oră, în funcție de mărimea lor, până când un mic cuțit ascuțit introdus în mijloc indică faptul că sunt fragede. Desfaceți fiecare sfeclă și lăsați-o deoparte timp de 10 minute, până când este suficient de rece pentru a o manipula. Cojiți sfecla cu un cuțit mic și ascuțit peste o bucată de hârtie pergament pentru a preveni pătarea tăbliței.
Între timp, bateți împreună oțetul, uleiul de măsline, muștarul, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și dați deoparte. În timp ce sfecla este încă caldă, tăiați fiecare în jumătate și apoi fiecare jumătate în 4 până la 6 pene și așezați-le într-un bol mare de amestecare. Pe măsură ce tăiați sfecla, aruncați-le cu jumătate din vinetă (sfecla caldă absoarbe mai multă vinetă), 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gust pentru condimente.
Așezați rucola într-un bol separat și aruncați-o cu suficientă vinetă pentru a se umezi.
Puneți rucola pe un platou de servire și apoi aranjați sfecla, migdalele și brânza de capră deasupra.
Stropiți cu vinetă suplimentară, dacă doriți, presărați sare și piper și serviți cald sau la temperatura camerei.