Salată De Sfeclă Prăjită Balsamică

Salată De Sfeclă Prăjită Balsamică
Salata de sfeclă prăjită balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 292 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 212 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți sare și piper kosher, brânză de capră, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Salată De Sfeclă Prăjită Cu Vinetă Balsamică De Zmeură, Kale și salată de sfeclă prăjită cu pansament Balsamic de arțar, și Salată prăjită de sfeclă și rucola cu vinetă balsamică de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Înfășurați sfecla individual în folie de aluminiu și așezați-le pe o tigaie. Prăjiți-le timp de 50 de minute până la 1 oră, în funcție de mărimea lor, până când un mic cuțit ascuțit introdus în mijloc indică faptul că sunt fragede. Desfaceți fiecare sfeclă și lăsați-o deoparte timp de 10 minute, până când este suficient de rece pentru a o manipula. Cojiți sfecla cu un cuțit mic și ascuțit peste o bucată de hârtie pergament pentru a preveni pătarea tăbliței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, bateți împreună oțetul, uleiul de măsline, muștarul, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și dați deoparte. În timp ce sfecla este încă caldă, tăiați fiecare în jumătate și apoi fiecare jumătate în 4 până la 6 pene și așezați-le într-un bol mare de amestecare. Pe măsură ce tăiați sfecla, aruncați-le cu jumătate din vinetă (sfecla caldă absoarbe mai multă vinetă), 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Așezați rucola într-un bol separat și aruncați-o cu suficientă vinetă pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți rucola pe un platou de servire și apoi aranjați sfecla, migdalele și brânza de capră deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Stropiți cu vinetă suplimentară, dacă doriți, presărați sare și piper și serviți cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista