Salată De Sfeclă Prăjită
Salata de sfeclă prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 361 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica sfecla, jumatati de nuc, musca-size bucăți salata verde, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar, și Salată De Sfeclă Prăjită.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Îndepărtați verdeața din sfeclă, lăsând aproximativ 1/2 inch de tulpină. Spălați bine sfecla; lăsați întregi cu capetele rădăcinii atașate.
Așezați sfecla într-o tigaie 13x9-9nch unsă; stropiți cu ulei.
Coaceți descoperit aproximativ 40 de minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați pielea din sfeclă sub apă curgătoare.
Lăsați sfecla să se răcească până când este ușor de manevrat, aproximativ 30 de minute. Cojiți sfecla și tăiați capetele rădăcinii; tăiați sfecla în felii.
Tăiați fiecare felie în jumătate.
Pe 4 farfurii de salată, aranjați salata verde. Se acoperă cu sfeclă, felii de portocale, nuci și brânză.
Se servește cu pansament.