Salată De Sfeclă Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă Pecan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,44 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, zahăr brun, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă prăjită, brânză de capră și salată de Pecan de arțar, Salată de Kuri roșii și sfeclă de sfeclă cu pansament Balsamic portocaliu de afine și parmezan Pecan, și Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați tulpinile de sfeclă la 1 inch; spălați ușor sfecla. Înfășurați individual în folie de aluminiu și așezați-o pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească, învelit în folie, 30 de minute.
Între timp, reduceți temperatura cuptorului la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu timp de 5 până la 7 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate. Se răcește complet pe grătar (aproximativ 15 minute).
Bateți împreună oțetul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic.
Adăugați ulei într-un flux lent și constant, amestecând constant până se omogenizează.
Cojiți sfecla și îndepărtați capetele tulpinii.
Tăiați sfecla în pene de 1/2 inch; aruncați ușor cu 1/3 cană amestec de oțet.
Aranjați verdele pe un platou de servire. Se acoperă cu amestec de sfeclă, Brânză Gorgonzola și nuci pecan; se servește cu vinaigreta rămasă.