Salată De Sfeclă De Cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Salata de cartofi-sfeclă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 57 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă pentru copii, ceapă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de cartofi și sfeclă, Salată De Sfeclă Și Cartofi, și Salată De Sfeclă De Cartofi Și Cireșe.
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 1 1/2 litri de apă la fierbere.
Adăugați cartofii, acoperiți și fierbeți până când sunt doar fragede când sunt străpunse în partea cea mai groasă, 20 până la 30 de minute.
Scurgeți cartofii și acoperiți generos cu apă rece.
Se scurge când se răcește, aproximativ 15 minute.
Între timp, amestecați oțetul, uleiul, pătrunjelul și muștarul într-un castron larg.
Tăiați cartofii și sfecla în cuburi de 1/2 până la 3/4 inci și adăugați în castron.
Adăugați ceapa, amestecați ușor și condimentați după gust cu sare și piper.