Salată De Sfeclă Cu Migdale Marcona Confiate

Salată De Sfeclă Cu Migdale Marcona Confiate
Salata de sfeclă cu migdale Marconan confiate este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 507 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 57 de minute. Dacă aveți frisee, suc de portocale, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă cu migdale Marconan confiate, Salată de orez sălbatic cu migdale Marconan, și Salată De Smochine Cu Brânză Cabrales Și Migdale Marconan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un vas mare de copt, aruncați sfecla cu 2 linguri de ulei de măsline. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a le manipula, curățați-le și tăiați-le în pene de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Între timp, tapetați o foaie mare de copt cu margini cu hârtie pergament. Într-o cratiță medie, combinați 1 lingură. de unt cu zahăr, sirop de porumb, și un vârf de cuțit fiecare de sare și cayenne și se aduce la fierbere, amestecand, pentru a dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați migdalele și amestecați până când sunt acoperite uniform cu siropul. Răzuiește migdalele pe foaia de copt tapetată cu pergament într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți cu sfecla timp de aproximativ 12 minute, până devin aurii și buggling.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Lăsați nucile să se răcească aproximativ 25 de minute, apoi rupeți-le în ciorchini mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de portocale la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
7
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Bateți în oțet, muștar și șalotă. Gradullay se amestecă în 1/2 cană de ulei de măsline și se condimentează pansamentul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Adăugați sfecla și frisee și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cret AndiveCret Andive
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
10
Transferați salata într-un platou sau castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Garnisiți cu migdalele confiate, radeți pecorino deasupra și serviți.(Sfecla decojită, prăjită și pansamentul pot fi refrigerate peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Migdalele se pot face cu o săptămână înainte, se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
PecorinoPecorino
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În1 h, 57 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista