Salată De Sfeclă Cu Migdale Marcona Confiate

Salată De Sfeclă Cu Migdale Marcona Confiate
Salata de sfeclă cu migdale Marconan confiate este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 507 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 57 de minute. Dacă aveți frisee, suc de portocale, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă cu migdale Marconan confiate, Salată de orez sălbatic cu migdale Marconan, și Salată De Smochine Cu Brânză Cabrales Și Migdale Marconan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un vas mare de copt, aruncați sfecla cu 2 linguri de ulei de măsline. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a le manipula, curățați-le și tăiați-le în pene de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Între timp, tapetați o foaie mare de copt cu margini cu hârtie pergament. Într-o cratiță medie, combinați 1 lingură. de unt cu zahăr, sirop de porumb, și un vârf de cuțit fiecare de sare și cayenne și se aduce la fierbere, amestecand, pentru a dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați migdalele și amestecați până când sunt acoperite uniform cu siropul. Răzuiește migdalele pe foaia de copt tapetată cu pergament într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți cu sfecla timp de aproximativ 12 minute, până devin aurii și buggling.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați nucile să se răcească aproximativ 25 de minute, apoi rupeți-le în ciorchini mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de portocale la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
7
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Bateți în oțet, muștar și șalotă. Gradullay se amestecă în 1/2 cană de ulei de măsline și se condimentează pansamentul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Adăugați sfecla și frisee și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cret AndiveCret Andive
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
10
Transferați salata într-un platou sau castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Garnisiți cu migdalele confiate, radeți pecorino deasupra și serviți.(Sfecla decojită, prăjită și pansamentul pot fi refrigerate peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Migdalele se pot face cu o săptămână înainte, se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
PecorinoPecorino
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În1 h, 57 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista