Salată De Sfeclă Cu Migdale Marcona Confiate
Salata de sfeclă cu migdale Marconan confiate este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 507 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 57 de minute. Dacă aveți frisee, suc de portocale, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă cu migdale Marconan confiate, Salată de orez sălbatic cu migdale Marconan, și Salată De Smochine Cu Brânză Cabrales Și Migdale Marconan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un vas mare de copt, aruncați sfecla cu 2 linguri de ulei de măsline. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a le manipula, curățați-le și tăiați-le în pene de 1/2 inch.
Între timp, tapetați o foaie mare de copt cu margini cu hârtie pergament. Într-o cratiță medie, combinați 1 lingură. de unt cu zahăr, sirop de porumb, și un vârf de cuțit fiecare de sare și cayenne și se aduce la fierbere, amestecand, pentru a dizolva zaharul.
Adăugați migdalele și amestecați până când sunt acoperite uniform cu siropul. Răzuiește migdalele pe foaia de copt tapetată cu pergament într-un strat uniform.
Coaceți cu sfecla timp de aproximativ 12 minute, până devin aurii și buggling.
Lăsați nucile să se răcească aproximativ 25 de minute, apoi rupeți-le în ciorchini mici.
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de portocale la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un castron mare.
Bateți în oțet, muștar și șalotă. Gradullay se amestecă în 1/2 cană de ulei de măsline și se condimentează pansamentul cu sare.
Adăugați sfecla și frisee și aruncați.
Transferați salata într-un platou sau castron.
Garnisiți cu migdalele confiate, radeți pecorino deasupra și serviți.(Sfecla decojită, prăjită și pansamentul pot fi refrigerate peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Migdalele se pot face cu o săptămână înainte, se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei.)