Salată de sfeclă cu brânză de capră, Năsturel și pansament de cimbru
Salata de sfeclă cu brânză de capră, Nasturel și sos de cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți sfeclă, frunze din 10 crengute cimbru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Salată de năsturel cu pere și sos cremos de brânză de capră, Salată De Nectarină Și Brânză De Capră Cu Sos De Sfeclă, și Salată de sfeclă prăjită cu portocale și sos cremos de brânză de capră.
Instrucțiuni
Gatiti sfecla in apa pentru a acoperi pana se inmoaie, aproximativ 40 pana la 45 de minute.
Scurgeți sfecla și lăsați-o deoparte să se răcească.
Pentru pansament, amestecați împreună ulei de măsline, ceapă, jumătate de suc de lămâie, cimbru, sare și piper. Pune deoparte.
În timp ce sfecla se răcește, spălați năsturelul și tăiați tulpinile mai groase din frunze.
Întindeți creștetul tăiat peste niște prosoape de hârtie pentru a se usca.
Când sfecla este suficient de rece pentru a se manipula, folosiți un cuțit de decojire pentru a dezlipi pielea sfeclei, acestea ar trebui să se desprindă foarte ușor.
Tăiați sfecla în sferturi pe lungime și apoi acele bucăți în jumătate transversal.
Așezați sfecla și năsturelul în boluri separate. Împărțiți pansamentul între cele 2 boluri. Aruncați năsturelul și sfecla până când sunt acoperite uniform cu pansamentul.
Întindeți creștetul pe un platou de servire pentru a face un pat pentru sfeclă. Zdrobiți brânza rece în sfeclă și aruncați ușor.
Întindeți sfecla peste patul de năsturel și presărați cu sucul de lămâie rămas.