Salată de salată de unt cu mere

Salată de salată de unt cu mere
Salata de salată de unt cu mere este o fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți șalotă, pătrunjel, gală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de salată și salată de ouă, Salată de salată și salată de sfeclă, și Salată de salată și salată de plante.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați oțetul, șalotul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se amestecă în ulei de nucă până se amestecă; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ulei De NucUlei De Nuc
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați salată, măr și pătrunjel; amestecați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista