Salată de rucola și căpșuni
Arugulan și salata de căpșuni este o fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați semințe de mac, oțet de sherry, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Rucola Cu Căpșuni, Salată De Rucola Și Căpșuni, și Salată de fenicul, rucola și căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de servire, amestecați împreună oțetul de sherry și zahărul.
Bateți uleiul de măsline, uleiul de canola și 1/4 linguriță de sare. Gust pentru condimente.
Aruncați frunzele de rucola în pansament, adăugați căpșunile și semințele de Mac și amestecați ușor.