Salată De Roșii Murate
Reteta Salata de rosii murate se poate face în aproximativ 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 67 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet de cidru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare sunt Salată de roșii, pepene murat și Burrata, Salată de roșii Heirloom cu fenicul Murat, și Salată de roșii, castraveți și ceapă murată.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați roșiile, ardeiul verde, ceapa și busuiocul; pus deoparte. Într-o cratiță, aduceți ingredientele rămase la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Îndepărtați condimentele de decapare; se răcește la temperatura camerei.
Se toarnă peste legume. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Selecția semnăturii Pedroncelli Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Selecția Semnăturii Pedroncelli Chardonnay]()
Selecția Semnăturii Pedroncelli Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung persistent.